Løvens Hus

Støtte og hjælp til iværksættere og start-ups

Den gamle vin -og spritfabrik i Svendborg, nu ALTI ERHVERVSPARK har sat et nyt skib i søen. Intention er at aktivere, støtte og hjælpe iværksættere og start-ups, under Erhvervsparkens paraply.

ALTI ERHVERVSPARK disponerer over 26000 m2 fødevaregodkendte og særdeles velholdte produktions og lagerlokaler, som allerede omfatter store veletablerede virksomheder.

Desuden mindre virksomheder under udvikling i et innovativt og aktivt miljø. samt lagerhotellet BUKBOX, fine moderne og møblerede kontorer og Classic car opbevaring af biler.

Vi har valgt at kalde konceptet for "LØVENS HUS" og vi tilbyder Iværksættere gratis husleje, imod at vi til gengæld får en del af iværksætterens virksomhed, og således inspireret af, og i tråd med TV serien "Løvens hule" som vises på DR1.

De iværksættere som ønsker at benytte sig af muligheden får gratis husleje. Vi vurderer og forhandler med iværksætteren efter princippet "Inde eller ude", og i de tilfælde hvor vi er ude, tilbydes iværksætteren at etablere virksomheden i ALTI ERHVERVSPARK på normale markedsvilkår.

For flere oplysninger ring til Peer Ishøj +45 20 90 63 23 eller Hans Bukkehave +45 28 44 39 99