Om os

Fabriksområdet i det nordlige Svendborg var tidligere domicil for Svendborg Konservesfabrik/Vinkompagni, som i 2010 blev solgt og overtaget af det finske selskab ALTIA. Dette selskab stoppede i sommeren 2015 sine aktiviteter i Svendborg, hvor det flyttede al produktion til Finland, og efterlod 28000 m2 tomme kontor og fabriksbygninger i Svendborg

I 2017 købte virksomheden I/S Rødeledsvej fabriksbygningerne, og sammen med Property manager Peer Ishøj Eriksen, styrer ejerkredsen, som består af Hans Chr. Bukkehave, Lars Ejvind Hjorth Simonsen og HS Holding, den daglige administration og drift af ”Alti Erhvervspark”, der er det nye navn for fabrikskomplekset.

Alti Erhvervspark er en virksomhed, der udbyder et samlet omdrejningspunkt for etablerede virksomheder og iværksættere inden for kontor, boks/lager udlejning, produktion, catering, logistik, samt hobby.
 

Intentionen er at udvikle og stimulere et inspirerende miljø med synergi og erfaringsudveksling på tværs af faggrænser hos lejerne samt tilbyde rammer, fleksible løsninger og faciliteter, der skaber grobund og vækst til gavn for såvel erhvervsvirksomheder som private, så vi opfattes som en troværdig organisation, som leverer en høj faglig kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi vil være proaktive, favne bredt og være erhvervspark samt samlingspunkt for såvel erhvervslivet som private.